propolisz tinktúra
Vásárlás

Propolisz tinktúra a vírusmentes hétköznapokhoz

2022-09-28

Immunrendszerünk erősítésére rengeteg készítményt találunk a gyógyszerpiacon. A legmegbízhatóbb és leghatékonyabb termékeket azonban egyértelműen a természet kínálja.

A méhek építőanyagaként és egyben gyógyszereként ismert propolisz tinktúra méltán híres egészségvédő, ami nem hiányozhat a kisgyermekes családok otthonából, de más korcsoportoknak is rendkívül hasznos lehet, főleg a vírusoknak kedvező tavaszi, őszi időszakban. Ennek a csodaszernek az alapja tulajdonképpen egy növényi eredetű balzsam, amit bokrok és fák rügyeiről gyűjtenek be a méhek. A szervezetet a kórokozóktól külsőleg és belsőleg is óvó propolisz megannyi aminosavat, vitamint, ásványt, nyomelemet és bioflavonoidot tartalmaz, évezredek óta ismert gyógyhatását egyedi összetételének köszönheti.

A BeoBee családi méhészet internetes boltjában különféle kiszerelésben kapható propolisz tinktúra. A felnőtteknek ajánlott 10, 30, 50 vagy 100 milliliteres üvegecskék mellett, megtaláljuk a gyermekeknek készült, alkoholmentes készítményeket is.