labdák
Vásárlás

Labdák a boldog gyermekkorért

2022-09-28

A labda klasszikus játék, ami a civilizáció kezdetéig vezethető vissza és bár egyes szülők mindig a játékok legújabb trendjeit keresik, soha nem szabad alábecsülni az ezzel az eszközzel eltöltött szórakozás mennyiségét. A labdák rengeteg fejlődési lehetőséget biztosítanak amellett, hogy igazán szórakoztatóak.

A labdajáték fejleszti a szem- és kézkoordinációt, a durva és finom motoros készségeket, a térérzékelést, a megragadási készségeket, a problémamegoldó képességet, az egyensúlyt, sőt, a nyelvi és szociális tulajdonságokat is. A szakértők azt javasolják, hogy a lehető legkorábban kezdjenek el labdákkal játszani. A csecsemőknek előnyös lehet az ezeken eltöltött hasi idő. Ha a kicsik játszanak, fejleszthetik a motoros készségeket, a térbeli látást, valamint a szem- és kézkoordinációt.

A kisebb labdákkal való szórakozás alkalmat ad arra, hogy gyakorolják az egy kézzel tartását, illetve a dobását is. Kínálatunkban többféle mintájú, színű, valamint témájú darabot talál, ezért megéri szétnézni nálunk.