Thesera
Vásárlás

Thesera – innováció az arcfiatalítás terén

2024-04-03

Sokan keresik az örök fiatalság forrását, mindmáig eredménytelenül. Léteznek olyan eljárások az orvostudománynak köszönhetően, mint a Thesera. A feszes üde bőr érdekében rengeteget lehet tenni az életünk során, de ahogy telik az idő, a természetes folyamatok miatt, illetve a környezeti hatásoktól és az életmódunk miatt sokat veszít a feszességéből. Megjelennek a kisebb nagyobb ráncok. A különféle készítmények csak részleges megoldásként szolgálnak és elég lassan fejtik ki a hatásukat, ellentétben az innovatív Thesera kezeléssel, ami igen speciális kategóriát képvisel az arcfiatalítás terén.

Nem könnyű meghozni a döntést, amikor úgy döntünk, hogy szeretnénk arcfiatalító eljárást végeztetni magunkon, mert ez esetben két lehetőség áll a rendelkezésünkre. Kés alá fekszünk és választunk egy plasztikai sebészt vagy egy tapasztalt kozmetikust hívunk segítségül.

Mi is pontosan a Thesera? Ebben az esetben is számítanunk kell fájdalomra? Lehet, hogy végre ellenérvként hozható fel az ellen, miszerint a szépségért meg kell szenvedni? Úgy tűnik, hogy a Thesera eljárásnak köszönhetően, ez az állítás már nem érvényes. Azért, hogy megértsük miben rejlik a hatékonysága és miként érhető el látványos eredmény rövid időn belül, ismerkedjünk meg az eljárással és annak menetével!

A Thesera kezelés elsősorban a bőr saját kollagéntermelését veszi célba. Ez a fehérje felel a bőr rugalmasságáért és feszességéért, az elasztinnal egyetemben. Ezek teszik a bőrt széppé, fiatalossá, egészségessé. Jó hír, hogy a kollagént a szervezetünk előállítja, viszont ez a folyamat elkezd lelassulni általában akkor, amikor belépünk a 30-as éveinkbe és a bőrünk veszíteni kezd a rugalmasságából. A már említett környezeti tényezők ezt a folyamatot felgyorsíthatják, mint az UV sugárzás vagy az egészségtelen életmód.

Itt jön képbe a Thesera, ami vitaminok, ásványi anyagok, anti-aging és antioxidánsok révén segíti a sejtek védelmét. Ezek az összetevők elősegítik a sejtek megfelelő működését és táplálják a bőrt, aminek következtében az sokáig feszes és rugalmas marad. Láthatóan a bőr felszíne simább és egészségesebbé válik. Ez pedig nemcsak a kisebb, vízhiány okozta ráncokra vonatkozik, hanem az arc egész megjelenését kipihentebbé varázsolja, míg végül a mélyebb ráncok is feltöltődnek. Minél tovább történik a kollagén termelődés stimulálása, annál hatásosabbnak tekinthető a Thesera kezelés.

Hogyan történik a Thesera kezelés?

Minden a bőr előkészítésével kezdődik, aminek során hámlasztó hab és egy szérum keveréke kerül a bőrre. A TDN kapszulák pedig a savak (tejsav, glikolsav, szalicilsav) egyenteles és stabil felszívódásáért felelnek. Az eljárás lényege a speciális, feloldott PDG szálak. A feloldott szálak a Thesera hatóanyagaival együtt kerülnek a bőrre, amiket egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fednek le. Az így feloldott szálak a bőrbe épülnek, majd ismét szilárd halmazállapotúvá válnak. Ez okozza a stimulációt és a lifting hatást. Mindez nem kerül több időbe 65-75 percnél.

A szálak felvitelét követően, a vérkeringés fokozása érdekében, Hydra Booster kerül alkalmazásra. Szintén a lifting hatás érdekében, erős lifting hatású gél alkalmazása következik. Végül a bőr ápolása történik, intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule révén.

A bőr előkészítése azért szükséges, hogy a szálak maximális mértékben kifejthessék a hatásukat a beolvadást követően.

Sokkal biztonságosabb, mint egy plasztikai műtét és a mellékhatások miatt sem kell tartani. Nincs fájdalmas gyógyulási fázis, sőt, maga az eljárás sem jár fájdalommal, hiszen tű- és szike nélkül érhető el az a hatás, ami már az első kezelést követően látványosnak számít. Tehát minden tekintetben egyedülállónak tekinthető az a csúcstechnológia, ami alkalmazásra kerül az eljárás során.

Viszont van néhány dolog, amit fontos betartani a kezelést követően, a bőr védelme érdekében.

– Kerüljük a magas hőt, ne üljünk ki tűző napsütésben és vigyázzunk, hogy ne érje forró gőz az arcbőrt, például miközben a konyhában tevékenykedünk, de a forró fürdő is tilos 1 héten keresztül!

– Az erős izzadással járó edzésről is le kell mondanunk 2 napra, mert a sós izzadság irritálhatja a még érzékeny bőrterületet.

– A smink és a kozmetikum használatára már nem vonatkozik ennyire szigorú szabály, mivel azokat az első 1-2 óra után már lehet használni.

– Nem úgy a peelingeket, illetve az erős nyomkodást is kerülni kell 1-2 héten át.

– Bár nem kell érte megszenvedni, de bizonyos tevékenységekről 1-2 hétre szintén le kell mondani, mint a szauna, napozás és a szolárium.

Akinek ezeket sikerül betartania, az garantáltan sokáig élvezheti a Thesera áldásos hatását. A gyakran felmerülő kérdések közé tartozik az is, hogy mikor nem lehet alkalmazni a Thesera kezelést? Sajnos vannak bizonyos körülmények és állapotok, amikor nem alkalmazható a kezelés, például ha gyulladásos vagy más bőrbetegségtől szenvedünk. A hidrokortizonos és retinolos termékek alkalmazása az adott területen is gátat szabhat a kezelésnek. Ha nem rég estünk túl ránctalanító kezelésen, akkor 2 hetet várnunk kell a Thesera kezelésig.