rum márkák
Vásárlás

Melyek a legnépszerűbb rum márkák?

2024-04-24

A rum márkák változatosak és mindegyik saját történettel, stílussal, valamint ízvilággal rendelkezik, amit érdemes megismerni. Az érdekes történetek, a különleges gyártási folyamatok és az ízvilág sokszínűsége mind hozzájárul az ital népszerűségéhez. A rum márkák közül kiemelkedik a Bacardi.

A vállalatot 1862-ben alapították Kubában. A Bacardi híres a könnyű, frissítő stílusú szeszesitalokról és a komplexebb karakterű érlelt prémium nedűkről. A Havana Club szintén nagy közkedveltségnek örvend a fogyasztók körében.

A gyártó óriási hírnevet szerzett magának az autentikus kubai italok piacán. A termékei gyakran mély, gazdag ízvilággal rendelkeznek, amiket hagyományos módon hordókban érlelnek. A Mount Gay a rum márkák egyik legrégebbike, hiszen több, mint 300 éves múltra tekint vissza.

Az italok könnyed, finom aromával rendelkeznek, ebből kifolyólag nemcsak tisztán, de koktélokban is fogyaszthatóak. A családi és baráti összejövetelek alkalmával bármelyik variáció tökéletesen megállja a helyét, így nem kell sokat töprengenie azon, hogy mivel dobja fel a hangulatot.