hajformázó
Vásárlás

Cirrus Wave Styler hajformázó

2022-11-29

A Cirrus Wave Stylerrel pillanatok alatt gyönyörű, terjedelmes frizurát készíthet. Ez a szuper hőmentes hajformázó mindennap gyönyörű, telt hajkoronát hoz létre anélkül, hogy károsítana. A hajformázó vezeték nélküli és könnyű kialakítású, így a Cirrus Wave Styler könnyen hordozható.

Ezzel bármikor és bárhol gyönyörű megjelenést hozhat létre. Gyönyörű díszdobozban érkezik, a tartalma pedig a Cirrus Wave Styler, az ahhoz tartozó táska és 2 göndörítő készlet (1-es és 2-es). Ez lehetővé teszi a természetes és elegáns megjelenés közötti váltakozást. Ez a készlet könnyen cserélhető, ha kihúzza a hullámosítót és kicseréli a másikra. Az eszköz rövid hajra és hosszúra egyaránt alkalmas. Vigyen fel hajerősítő terméket (pl. hajformázó krémet vagy habot) a használatakor.

Helyezze az eszközt a haj gyökerére, oda, ahol dúsabb hatást vagy göndör fürtöket szeretne, majd nyomja meg a fekete fogantyút a készülék alján. Ismételje meg ezt több helyen, ne csak a gyökereknél, hiszen bárhol használhatja, ahol hullámokat szeretne látni!