kosárcipő
Vásárlás

Profi kialakítású kosárcipő

2022-11-29

A kosárlabda itthon is nagyon népszerű sport, ami mindenképpen megköveteli a megfelelő lábbelit. A kosárcipő nagyban eltér a hagyományos sportcipőktől, hiszen kifejezetten a kosárlabdázáshoz lett tervezve. Kosarazni természetesen lehet bármilyen sportcipőben, de ha ezt a sportot valóban profi keretek között szeretnénk űzni és fontosak a jó eredmények, akkor be kell fektetni egy prémium lábbelibe.

Ha pedig ilyet keresünk, akkor az egyik legjobb választás a Jordan Zoom Separate kosárcipő. A párnázása a lábfej külső oldalán keményebb, a belső oldalán pedig puhább, ami stabilabbá teszi az irányváltást. A Zoom Air egység az elülső lábfej alatt helyezkedik el, a reakciókészség érdekében.

A középtalpban 2 különböző típusú hab van összeolvasztva, ami egyedülálló komfortérzetet és stabilitást biztosít a lábnak. A kosárcipő a madeinpapp.hu webáruházban rengeteg méretben elérhető, még kifejezetten nagyokban is. A számtalan kiváló tulajdonsága mellett, a dizájnja is pazar, hála a különleges anyagainak és színeinek.