kenyeres zsák
Vásárlás

Mindennapokat megkönnyítő kenyeres zsák

2022-11-28

Manapság egyre nagyobb figyelmet kap az a kezdeményezés, hogy az egyszer használatos műanyag zacskókat érdemes lenne lecserélni. Rengeteg alternatívát lehet már találni, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább hozzá illő darabot. Azonban a PUL bélésű kenyeres zsák korszakalkotó ötlete teljesen új szintre emeli ezt.

Ez a különleges anyag teljesen légáteresztő, így elkerülhető, hogy a benne lévő kenyér befülledjen. Hihetetlenül dühítő tud lenni, amikor a kenyér megpenészedik, mielőtt meg tudná enni a család az egészet. Ezen felül, ez a kenyeres zsák eltér a hagyományos vászonból készült tárolóktól. Hiszen ez a bélés megóvja a pékárut attól, hogy megkeményedjen, még akkor is, ha az már fel van szeletelve. Azonban mégsem tartalmaz semmilyen szintetikus anyagot.

További előnye még a kenyeres zsák bármelyik modelljének, hogy könnyű a tisztítása, hiszen a kifordítása után egy nedves törlőkendővel letörölhető. Így bármilyen péksütemény tárolására tökéletes. Nincs is jobb az otthon készült friss kenyérnél, azonban ezzel még több nap után is frissnek tűnik majd.