hurutos köhögés
Vásárlás

A hurutos köhögés természetes kezelése

2020-06-15

A száraz sóterápia légúti gyulladások, COPD, asztma és dohányzás okozta irritációk enyhítésében is hatékony segítséget nyújt. Tehát, amennyiben a hurutos köhögés ezen problémák tüneteiként jelentkezik, akkor érdemes ellátogatni egy olyan sóbarlangba, ahol megfelelő a sókoncentráció és a szellőztetés is meg van oldva.

Ez utóbbi két tényező azért fontos, mert ha nincs kellő mennyiségben jelen ez a hasznos anyag, illetve ha túl nedves a levegő, akkor nem lesz hatásos a terápia, sőt, rosszabbodni fog a hurutos köhögés. Annak is fontos utánajárni, hogy mi okozza az irritációt, mert ha nem a fent említett betegségek állnak fenn, akkor a sóterápia szintén nem fog tudni segíteni.

Érdemes szakemberhez fordulni, főleg, ha hosszan eltart a hurutos köhögés, hogy ő állapítsa meg, mi áll a tünetek hátterében. Ha nem lát egyéb problémát, ami másféle kezelést igényelne, akkor bátran ki lehet próbálni, hogy mit nyújt a sóbarlang. Azonban arra fel kell készülni, hogy az első néhány alkalom után felerősödik a hurutos köhögés, amitől nem kell megijedni, mert ez a gyógyulás jele.