Vibrációs gép
Vásárlás

Vibrációs gép a narancsbőr ellen

2020-01-31

Talán az összes közül ezzel az edzőgéppel kapcsolatban merül fel a legtöbb kérdés. Csak lazításra alkalmas, esetleg fogyáshoz is használható a vibrációs gép? Számos élsportoló használ ilyen eszközt a kemény edzések megkezdése előtt és után.

Mivel elősegíti, hogy a sejtek gyorsabban jussanak oxigénhez, ezért a zsírégetésben is fontos szerepet játszik. Kinek ne esne jól egy alapos izomlazítás az intenzív edzés után.

A vibrációs gép működését nem úgy kell elképzelni, hogy csak összevissza dögönyözi a testet, hanem speciális mozgás által formálja egy bizonyos algoritmus alapján.

A hölgyek esetében különösen népszerűnek számít a vibrációs gép, mert nemcsak alakformálás és lazítás szempontjából előnyös, hanem nagyszerűen alkalmazható a narancsbőr eltűntetése, illetve kialakulása ellen. A túlsúly ledolgozásához viszont nem alkalmas a vibrációs gép kizárólagos használata. Továbbra is szükséges az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás, hiszen ilyen módon lehet a leghatékonyabban az alakot formálni.