szabadulószoba gyerekeknek
Szolgáltatás

Szabadulószoba gyerekeknek a felszabadult játékélményért

2020-01-30

A gyermekek oktatása és az aktivitásuk fenntartása hihetetlenül fontos a fejlődésük szempontjából. Használja ki azokat a lehetőségeket, amelyek segíthetnek ebben! Ilyenek például a szabadulószoba gyerekeknek szánt küldetései. Ezek a játékok lehetővé teszik a gondolkodás fejlesztését és az agy „mozgását” mind a kicsiknek, mind a nagyoknak.

A tordafejed.com által felkínált küldetések, a tárgyuk és komplexitásuk szerint is változatosak. Ez lehetővé teszi, hogy a kicsik kiválasszák a számukra tetszőleges lehetőséget. Ha olyan szabadulószoba gyerekeknek érdekli Önt, amelyik biztosan tetszeni fog a csemetéjének, akkor vessen egy pillantást azokra a helyekre, amelyek népszerű rajz- és családi filmeket stilizáltak!

Ezen kívül a játékban résztvevő apróságok életkori küszöbértéke is eltérő lehet. Ugyanakkor minden korosztálynak vannak különféle komplexitású, rejtvényeket és szórakozást kínáló szobáink. Annak érdekében, hogy a lurkók a legjobban élvezhessék a szabadulószoba gyerekeknek lehetőségeit, rendkívül fontos, hogy a szülők előzetesen felkészítsék őket arra, hogy mire vállalkoznak.

Ezen kívül nincs szükség más előkészítésre. Csak azt kérjük, hogy a résztvevők időben érkezzenek meg a helyszínre, mivel a létesítményünknek szoros ütemterve van és senkit sem szeretnénk megvárakozatni. Ezért előre nézze meg a szabadulószoba gyerekeknek címét és érkezzenek pontosan! Ezután pedig csak dőljön hátra és figyelje, hogy a gyermeke mennyi örömet és pozitív érzelmet szerez a felszabadult játék és fejtörés közben!

Print Friendly, PDF & Email