bicikli gyerekülés
Vásárlás

Vázra szerelhető bicikli gyerekülések

2020-09-11

Ha Ön is szeret a családdal együtt sok időt tölteni a természetben, akkor egyes kerékpáros kiegészítők megkönnyíthetik ezt. Talán a bicikli gyerekülés az a tartozék, ami a leginkább hozzájárul ezekhez a programokhoz. Ezeknek két fajtája is létezik. Az egyik, amelyiken a gyermek a szülő előtt ül, így mindig szem előtt van. Az említett modellek egyik hasznos tulajdonsága, hogy a kicsi mindent lát, ami előtte történik. Sajnos a vázra szerelhető bicikli gyerekülés rendelkezik néhány hátránnyal is.

Ezeket csak maximum 15 kg súlyig tervezték, valamint az előttünk ülő csöppség befolyásolja a pedálozást, ezért szinte lovagló pozícióban kell tekerni, a térdeket tágra nyitva, hogy ne üssük meg. Ebben a helyzetben hosszú ideig is lehet tekerni, de nem kényelmesen, így ezek az ülések csak rövid utazásokra alkalmasak, sík felületű kerékpáros utakon és parkokban. A második típusba tartozó modellek mereven rögzíthetőek a csomagtartó hátsó részéhez. Ezeket a bicikli gyereküléseket legfeljebb 22 kg-os csemetéknek tervezték.

Töretlen népszerűségnek örvend a Gazelle kerékpár

A neves holland márka 125 éve gyárt bicikliket, amelyeket a kiváló minőség, a tartósság, a kényelem és az alkalmazott megoldások innovációja jellemez. A Gazelle kerékpár számos nemzetközi díjat kapott, ám ezek közül a legértékesebbek a vásárlók millióinak az elégedettsége. A luxus és technológiailag fejlett modellek mindegyike átgondolt, amit a legigényesebb vásárlók elvárásainak kielégítésére terveztek.

A cég évek óta a legnagyobb bicikliket gyártó Hollandiában, ahol több mint 350 000 Gazelle kerékpárt gyártanak évente anélkül, hogy veszélyeztetnék a magas minőséget és a részletekre való odafigyelést. A vállalat egy holland királyi társaság. Már ez is kiválóan indokolja több száz ember hosszú távú elkötelezettségét a márka hatalmas sikere mellett. Ez a vállalat volt az első Hollandiában, aki bevezette az ISO minőség ellenőrzési rendszert. Minden Gazelle kerékpár a legmagasabb minőségű alkatrészekből van összeállítva, garantálva a gondtalan, biztonságos, kényelmes és élvezetes biciklizést.