Class Üvegstúdió
Szolgáltatás

Üvegajtó méretre: a beépítés folyamata

2022-08-02

A minőségi üvegből készült ajtók elegánssá varázsolják az adott helyiséget és emellett természetes fénnyel árasztják el. Nagyon sokan a fa vagy a műanyag helyett az üveget választják, mivel strapabíró és időtálló. A Class Üvegstúdió szakemberei a felmérést követően, átlagosan 2 hetes átfutási idővel tudják megejteni az üvegajtó végső beépítését. A több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég mindent megtesz, hogy stílusossá tegye az otthonát vagy az irodáját. Az üvegmegmunkálás terén hasznos tanácsokkal és ötletekkel látják el az ügyfeleket.

Több típusa ismert, ezért érdemes átgondolni már a tervezésnél, hogy mit és hová szeretnénk szereltetni. A belső tér elválasztására kiváló a keret nélküli tolóajtó. Ez nagyon praktikus a konyha és a nappali elválasztására, mivel szinte láthatatlan és nem igényel nagy helyet. Az üveg sokkal ellenállóbb a vízzel és gőzzel szemben, mint a fa, így a fürdőszobába is alkalmas. Ide a savmart üveget ajánlják, mert átengedi a fényt, ugyanakkor az intimitás is biztosítva van.

Ezek az ajtók speciális technológiával készülnek, nem kell tartani attól, hogy eltörik és balesetet okoz. Szilárdak és kiváló fényáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek. Tisztításuk is nagyon egyszerű. Az egyik különlegesség a homokfúvásos módszer, magas nyomású sűrített levegővel homokot fújnak az üvegre és olyan mintát készítenek, amilyet szeretne.

Ha a lakásába kellemes hangulatot varázsolna, akkor vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival, akik előre egyeztetett időpontban kiszállnak a helyszínre és állapotfelmérést végeznek! Ezután árajánlatot küldenek és ha Önnek megfelel, akkor kezdődhet a gyártás. Rendelés előtt megtekintheti az oldalon megtalálható referenciamunkákat és a véleményeket, ami azt bizonyítja, hogy a csapat kiváló, precíz munkát végez. A megbeszélt időre kiszállítják és felszerelik az ajtókat. Mivel mindenkinek kiemelten fontos, hogy az otthonában vagy a munkahelyén jól érezze magát, ezért a minőségre fektessük a hangsúlyt, ne az árra, mert idővel megtérül!