S Oliver férfi póló
Vásárlás

S Oliver férfi póló a szürke hétköznapokra

2022-08-02

A pólók a nyár alapvető elemei. Legyen szó szoknyáról, farmerről vagy rövidnadrágról, ha meleg van, a rövid ujjú és a könnyű anyagok mindig a megfelelőek lesznek. Sima színekben, élénk nyomatokkal, hímzéssel és csíkokkal készülnek az S Oliver férfi pólók. A nyárias modellek kínálata óriási. De melyiket milyen típusú nadrággal érdemes viselni?

Milyen darabokat kell feltétlenül megszerezni? Vannak olyan S Oliver férfi pólók, amelyek különösen hízelgőek a különböző alaktípusokhoz? Ha az idő túl hűvös egy pólóhoz, de túl meleg egy pulóverhez, a hosszú ujjú modell jó kompromisszum, mert az anyaga vékony, mint egy nyári felsőnek, de a hosszú ujjak még mindig melegen tartják a hűvös napokon.

Ez teszi az S Oliver férfi pólókat a ruhatár értékes kiegészítőjévé, különösen tavasszal és ősszel. A szegélye nem ér véget a derék és a csípő között, a hátsó zsebek alá ér. Próbáljon ki egy hosszú modellt rövidnadrággal és tökéletes arányokat fog kapni. Ezek a darabok minden pénzt megérnek, ezért megéri belőlük beszerezni néhányat többféle színben a nyári szezonra.