detralex 500mg
Vásárlás

Az erek védelméért Detralex 500mg tabletta

2022-07-30

Idült vénás elégtelenség elég sok embernél előfordul. Erre kiváló megoldás a Detralex 500mg, ami gátolja a vénák tágulását és növeli a hajszálerek ellenállóságát. Általában akkor ajánlják, amikor az alsó végtaggal van ilyen problémánk, például nehézláb érzés, feszülés, fájdalom, de a heveny aranyeres krízis kezeléséhez is nagy segítség.

A Detralex 500mg legkedvezőbben úgy alkalmazható, hogy mellette biztosan tartjuk azt az éltmódot, ami egészségesebbé tesz és nem generál újabb gondokat. Arra figyeljünk, hogy a várandósság ideje alatt ez nem szedhető és ha egyéb gyógyszereket is igénybe veszünk, akkor előtte mindenképpen konzultáljunk az orvossal! A vénák a szív felé szállítják az elhasználódott vért.

Hogy ezekben ne legyen túlnyomás, többet kell mozogni és az is fontos, hogy kényelmes cipőkben járjunk, no meg ne nagyon legyen túlsúlyunk. Ha mégis gond van, a Detralex 500mg filmtablettát úgy szedjük, amint az elő van írva! Tartsunk be minden utasítást és akkor nem lesz baj, mert felépülünk.