mct olaj
Vásárlás

Az MCT olaj ellát energiával

2022-07-27

Az MCT közepes lángú trigliceridek rövidítése, vagyis olyan zsírsavaké, amelyek jelentős mértékben felpörgetik a szervezet energiaszintjét. 100%-ban bio kókuszolajból származik az MCT olaj, ami nemcsak a diétázók körében számít kulináris különlegességnek.

Változatos, sokszínű a konyhai felhasználása, kiválóan kiegészíti a salátaönteteket és a turmix italokat. A keto diétát folytatók körében nagyon népszerű az MCT olaj, amit most Ön is megvásárolhat a fittpiac.hu webshopból. Itt félliteres kiszerelésben kapható ez a tisztán mechanikai eljárással, 100%-ban természetes adalékanyagokat és tartósítószereket nem tartalmazó készítmény. Amellett, hogy energiát ad, segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, támogatja a hormonháztartás helyes működését, javítja a fizikai képességet, hozzájárul a sejtek egészséges felépítéséhez, támogatja az anyagcserét és a zsírégetést.

Az MCT olaj az agyat is ellátja energiával, illetve javítja a koncentrációs képességet. Azoknak való, akik a természetes termékeket kedvelik.