monori börze
Vásárlás

Új helyen a monori börze

2022-05-12

A népszerű kisállatbörzék már hosszú ideje Monor legnagyobb látogatottságú eseményeinek számítanak, amiket a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége rendez. A monori börze évente több alkalommal is megszervezésre kerül, ahol legnagyobb arányban szárnyasok képviseltetik magukat.

Így az eseményen rengeteg egzotikus tyúkféle, galamb, páva, papagáj cserél gazdát. Eddig a vásárteret bérelték ki a monori börze helyszínének, de az elmúlt években már ezt a helyet kinőtte. Ezért az egyesület vásárolt a 4-es főút mellett egy külterületi ingatlant, ahol bőségesen van hely ennek a populáris eseménynek.

Mindenképpen érdemes ellátogatni ide, hiszen csodálatos madarakat láthatunk, amelyeket meg is vásárolhatunk. A gyermekek különösen élvezik a börzét, éppen ezért nem ritka, hogy az egész család felkeresi. Mára már messze földön híressé nőtte ki magát a monori börze, az ország távolabbi részeiből is vannak látogatói. Idén is célszerű ellátogatni a börzére, mert a látnivaló teljesen egyedi.