leesésgátlós kiságy
Vásárlás

Leesésgátlós kiságyban biztonságos az alvás és a játszás

2022-05-10

Az első ágya a gyermeknek a klasszikus fa vagy textil darab. Ezt azonban gyorsan kinövi és már nem is kényelmes neki, ezért eljön az idő az új megvásárlására. A leesésgátlós kiságy pedig minden szempontból tökéletes a 2-12 éves lurkóknak.

Különböző méretekben kapható, ezért hosszú ideig kihasználhatóak a remek tulajdonságai. Egy ilyen kiságy elsősorban nagyon kényelmes, hiszen minden oldala puha, a matrac is megfelelő vastagságú. A gyerekagybolt.hu webáruházban ráadásul nemcsak a leesésgátlós kiságy méretét választhatjuk meg, hanem a matrac vastagságát és kivitelezését is. A pazar színekben káprázó modellek vízlepergető bútorszövettel vannak borítva, ezért az sem fog túl nagy gondot okozni, ha kilöttyen rá a kicsi itala.

A leesésgátlós kiságy ágyneműtartóval is rendelkezik, amibe pillanatok alatt elhelyezhetjük a párnákat, paplanokat, de játéktárolásra is kiváló. Kívül-belül és az éleken is 2-2 cm vastag szivaccsal van bélelve minden támlája, így garantáltan nem tudja megütni magát a gyermek.