bankkártya terminál ára
Szolgáltatás

Ilyen árakon mozognak most a bankkártya terminálok

2022-05-14

A CMO abban nyújt óriási segítséget a kisebb cégeknek és a nagyobb vállalkozásoknak egyaránt, hogy kedvezményesen kínálják az elektronikus fizetéshez szükséges készülékek beszerzését. Idetartozik az online pénztárgép, a bankkártya terminál és a számlázó. Egy bankkártya terminál ára általában egy egyszeri költségből és egy havi díjból áll össze. Az idén januártól érvénybe hozott törvény alapján, minden kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó cég köteles biztosítani a kártyás fizetést.

A CMO többfajta árukészlettel rendelkezik, amit eladásra vagy bérbe kínálnak. Az árakat a típus és a készülék funkciói határozzák meg. A kínálat 16 000 és 93 000 Forint között váltakozik. A teljes összeg kifizetése után ingyen házhoz szállítják, nem kell fizetni havi díjat, csak a tranzakciók után. A készülék tartós és biztonságos. A vásárlóknak is előnyösebb ez a fizetési mód, mivel gyors és praktikus. Amennyiben bérelni szeretné a bankkártya leolvasót, a CMO kedvezményes áron biztosítja. Tudni kell, hogy a szerződés megkötése után kiszámolják a havidíjat és üzembe helyezik a készüléket, amiért 10 000 Forintot fizet.

A havi részleten kívül nem kell mást fizetni. Az örök garancia, amit ajánlanak, hatalmas segítséget jelent, ugyanis vállalják a terminál karbantartását és javítását. Az árak változóak, pár ezer forintért már kaphatók, erről bővebb tájékoztatást olvashat a weboldalon. Akkumulátorral működnek, nem kell fixen egy helyre rögzíteni, mert hordozható. Ez a vendéglőkben nagy előrelépést jelent. Többfajta bankkártya típussal lehet fizetni, a SZÉP kártya is idesorolható. Teljes komplex csomag is elérhető, amihez pénztárgép, bankkártya terminál és számlázó is tartozik.

Lehetőség van számlanyomtatásra és az adatok tárolására. Nagyban megkönnyíti a könyvelők munkáját is, mert egy pár kattintással minden adat gyorsan elérhető. Tekintse át az összes ajánlatot, ha pedig szükséges, kérjen ingyenes szakértői segítséget. A telefonon elérhető ügyfélszolgálat készséggel áll az Ön rendelkezésére és hasznos, érdekes tanácsokkal látják el, ami segíthet a döntésben.