Pedrollo szivattyú
Vásárlás

A Pedrollo szivattyú Dubai kincsét szállítja

2022-05-15

Silvano Pedrollo 1974-ben nagy bizniszt eszelt ki a sivatagos területek kincsének feltárására. Ezekben a nehezített körülményekben befektetőket gyűjtött a Pedrollo szivattyú megalkotásához.

Hasznos találmánynak bizonyult és az évek során számtalan olyan területre juttattak el így vizet, ahol korábban a hiánya nagy felfordulást okozott. Nem gondolunk bele, de a világ legdrágább kincse az ivóvíz. Ettől értékesebb dolog nincs, mivel még a saját szervezetünk fenntartásához is alapszükséglet, nélküle nincs élet.

Ettől függetlenül, esztelenül pazaroljuk és nem is gondolunk bele, hogy egy civilizálatlanabb nép mi mindent megadna érte. A Pedrollo szivattyú különböző típusainak használata segíteni tud az energiatakarékosságon és környezetbarát módon tudja megmozgatni a folyadékot.

Nem hiába ismerik és kedvelik világszerte ezt a márkát. A cég a társadalmi felelősségvállalás útjára lépett és elkezdett megoldásokat keresni a világ egyes helyein felmerülő vízhiányra. Jó példát mutatnak a többi gyártónak a Pedrollo szivattyú nagykövetei.