Tatra tea
Vásárlás

Tatra tea a kedves házigazdának

2023-05-04

Vendégségbe hivatalos, de nem tudja kitalálni, hogy milyen ajándékkal lepje meg a háziakat, ami különleges, maradandó élményt kínál? Ebben az esetben célszerű a Tatra tea teaalapú gyógynövény likőr mellett döntenie, ami kizárólag természetes összetevőkből kerül előállításra. Számtalan ízben kapható, van körtés, hibiszkuszos, citrusos, virágos, őszibarackos, erdei gyümölcsös változatban egyaránt.

Tökéletesen megfelel ajándékba a gyönyörű díszdobozban megrendelhető Tatra tea, például hibiszkusz és vörös tea ízben, meggykivonatokkal. A csomag az ital mellett tartalmaz még 2 darab poharat is. Eme ízletes itóka nagyszerű összetevői gazdag forrásai a természetes antioxidánsoknak.

A termék beszerezhető a heinemann.hu webshop jóvoltából. Nagyon könnyen és gyorsan megrendelhető, illetve a házhoz szállítására sem kell sokat várni. A Tatra tea csomag átadásával egy különleges meglepetésben részesítheti a vendéglátóit, de emellett abban is biztos lehet, hogy senki mástól nem kapnak még hasonló ajándékot sem.