kandallóburkolat
Vásárlás

Sok függ a kandallóburkolattól

2021-12-28

A kályha a kivételes otthonosság garanciája. Mi lehet kellemesebb, mint a ház nappalijában égő tűz? A kandallóburkolat a fűtőtest megjelenésének javítását és egy bizonyos stílus kialakítását jelenti. Nemcsak új hőforrás építése során, hanem a meglévő felújításának részeként is szükség lehet rá.

A felújítása során gyakran nincs lehetőség a dekoráció fontos elemeinek változatlanul hagyására. Ebben az esetben általában a korábban használt anyagokkal azonosakat választanak. Dizájn szempontból viszont néha a kandallóburkolat teljes cseréje a leginkább indokolt. A burkolatok összetettsége nagymértékben változik és a kiválasztott anyagoktól, az ügyfelek további követelményeitől függ.

Természetesen sok múlik a költségvetésen. A munka összetettsége, a mester árszabása, illetve az olyan anyagok, mint a márvány vagy más természetes kő használata, nagyban befolyásolja a kandallóburkolat költségeit. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy egy jó kandalló generációkon át fog szolgálni, ezért nem érdemes spórolni rajta.