Biztoshely biztosítási portál
Szolgáltatás

Utasbiztosítás díjak összehasonlítása egy helyen

2022-01-02

A magyar családok többsége minden évben elutazik 1-2 hétre nyaralni, valamilyen szép helyre. Magyarország és külföld egyaránt kedvelt úti cél. Természetesen mindkét esetben célszerű utasbiztosítást kötni, ami a segítségünkre van a bajban, de ezt a kiadást mindenki szeretné minimálisra csökkenteni. A Biztoshely biztosítási portálon perceken belül megtudhatja, hogy jelenleg milyen árakülönbségekre számíthat az egyes utasbiztosítások között. Az utasbiztosítás kalkulátor használatának köszönhetően, kiválaszthatjuk a számunkra legkedvezőbb ajánlatot.

Ez nem pusztán azért, hogy minél kisebb legyen a kifizetett összeg, hanem azért is, hogy a kiválasztott termék szolgáltatásai maximális biztonságot nyújtsanak. Több biztosító számtalan termékét lehet összehasonlítani a biztoshely.hu weboldalon felfedezhető utasbiztosítás kalkulátor segítségével. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kitölti az adatokat, amelyek alapján a kalkulátor ár szerinti növekvő sorrendbe teszi az árajánlatokat, így könnyítve meg a választást.

Az árak alatt áttekinthetjük a termékek szolgáltatásait is, hiszen csak akkor tudjuk az igényeinknek megfelelő utasbiztosítás szerződést választani, ha ismerjük a kínálatot. Ha csak Magyarországra vagy a közelebbi országba utazunk, akkor általában elegendő az alacsonyabb díjú, kisebb térítésű biztosítás, de például egy esetleges tengerentúli utazásra már a magasabb összegű szerződést célszerű kötni, mivel ott sokkal többe kerülnek a szakorvosi ellátások. Egy jó konstrukcióval bíró utasbiztosítás nélkül nem szabad sem hazai, sem külföldi útra indulni.

A mai világban nemcsak az orvosi kezelés, de még az elveszett poggyász újra megvásárlása is rengeteg pénzbe kerül. Az említett weboldalon online is megköthető az utasbiztosítás, ami több szempontból is előnyös. Először nem szükséges még a lakásból sem kimenni ezért, ráadásul, ha az interneten keresztül történik, még díjkedvezménnyel is jár. A portálon a díj kiszámítása sem kerül többe pár percnél, a szerződés megkötése pedig jó feltételekkel történhet.