sherry
Vásárlás

Sherry egy hazai online boltból

2019-04-20

A likőrborok alkoholtartalma magasabb, mint a hagyományos boroké, ugyanis valamilyen égetett szeszt kevernek hozzá. Kezdetben a tartósítás miatt alkalmazták ezt az eljárást, de a különleges íz-világ megőrzése érdekében azután is fennmaradt, hogy már jóval modernebb módszerek is rendelkezésre álltak.

Többek között a sherry is a bor és az égetett szesz keverékének eredménye, de csak azok a termékek viselhetik ezt a nevet, amelyekhez olyan bort és brandyt alkalmaznak, ami a Sherry-háromszögből származik. Ezt a területet három Cádiz tartománybeli település határolja, ezért kapta a háromszög elnevezést.

Ugyanakkor ahhoz, hogy igazi sherry kerüljön a poharába, nem kell feltétlenül odáig elutaznia, hiszen hazánkban is kapható eredeti likőrbor. Látogasson el például az idrinks.hu ital nagykereskedés oldalára és válogasson a különböző típusú sherry változatok közül! Meglátja, páratlan élményben lesz része, amikor belekortyol az italába és ha valamikor eljut majd a sherry hazájába, akkor sem fog csalódottan visszagondolni az itthon kapható termékekre.