arcade stick
Vásárlás

Arcade stick a verekedős játékokhoz

2019-04-18

A különböző videojátékok egyszerű kontrollerrel is remek szórakozást nyújtanak, azonban, ha valaki szeretné, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen része, akkor érdemes néhány kiegészítőt is beszereznie.

Például ahhoz, hogy ő legyen a legjobb a verekedős játékokban, az arcade stick elengedhetetlen, ugyanis ezzel sokkal precízebben lehet irányítani a mozdulatokat, mint a hagyományos vezérlővel.

Ezt már PS4, Xbox One konzolokhoz és számítógéphez is be lehet szerezni, tehát az sem jelent akadályt, hogy milyen játékgép vagy platform áll a rendelkezésére. Bizonyos arcade stick típusok kimondottan egyfajta konzolhoz készülnek, de vannak univerzális változatok, amelyek szinte bármilyen géphez csatlakoztathatóak.

Ha szívesen megmutatná az arcade stick előnyét azon haveroknak, akik más gépen játszanak, illetve megtörténhet, hogy a későbbiekben Ön is váltani fog, akkor ez utóbbi jelenti a legjobb választást. Keresse a www.videojatekbolt.hu oldalon, ahol új konzolra és rengeteg játékra is szert tehet!