hangfaltüske
Vásárlás

Praktikus eszköz a hangfaltüske

2020-03-09

Az RCA csatlakozókat és vezetéket nem kell bemutatni azoknak, akik otthonosan mozognak a hangrendszerek, házimozik világában. Az RCA kábel, főleg a szerelt fajta, az egyik legismertebb tartozék a video és audio jelet továbbítására. A kacsa-audio.hu webboltban ez készre szerelve, fix hosszúságban vásárolható meg. Nyilván minden egyes itt lévő RCA kábel esetében az ár egy jobb és bal oldali párra vonatkozik. A vezetéket azért is szeretik sokan, mert ennek a csatlakoztatása hihetetlenül könnyű. A dugókon lévő színjelölések segítik a bekötést.

Amikor azonban az RCA kábel csatlakoztatására kerül sor, tanácsos figyelni arra, hogy az ember irányhelyesen csatlakoztassa azt. A vezeték köpenyén vagy csatlakozóján lévő feliratok jelölik a jel haladási irányát. A fent említett weboldalra látogatva sokakat az érdekel, hogy pontosan mi is befolyásolja a vezetékek árát. Akiknek még új a hifi világa, azoknak furcsa lehet, hogy milyen sok kategóriájú RCA audió kábel létezik.

Természetesen ránézésre csakis a profik tudják megmondani, hogy az adott RCA kábel épp milyen fajta. Tudni kell, hogy egy adott termék árára nagy hatással van a felhasznált alapanyag minősége és a jelátvitelt javító, torzítás csökkentésre használt technológiák. Sokan azért látogatják ezt az internetes boltot, mert itt a hangfaltüske is megvehető. A legolcsóbb fajták bronzból vagy alumíniumból készülnek. Ezek lehetnek menetes modellek, tehát olyanok, amelyeket a hangsugárzó vagy a hangszóró állvány aljába kell becsavarozni.

Ott vannak még a ragasztható kivitelű hangfaltüske változatok is. A drágább modellek, akárcsak a Soundcare brand termékei már merevebb és jobb vibráció csökkentő matériákat tartalmaznak, akárcsak cinket és acélt. A Soundcare esetében további sajátosság, hogy a tüskét és az alátétet egyetlen házba építették. Ennek köszönhetően biztosra vehető, hogy a hangfaltüske egy kicsit sem fogja megkarcolni a parkettát, padlót a házban. A szakemberek szerint. a hangfaltüske egy elengedhetetlen eszköz. Ezt igazolhatják azok is, akik megvették a kelléket és maximálisan meg vannak elégedve azzal, amit ez nyújt.