Philips Avent pároló
Vásárlás

A Philips Avent pároló praktikus használata

2020-03-09

Amikor egy fiatal pár eldönti, hogy gyereket szeretne, sok tényezővel nem számol, ami a kis jövevény érkezésével egészen más fényben tűnteti fel majd a dolgokat. A baba megszületése után, pár hónap elteltével változtatni kell lassan az étkezési szokásain. Az addig tápláló tej már nem lesz elég, ezért pépesített, könnyű ennivalót is szükséges adni neki.

Ebben a folyamatban nagy segítség a Philips Avent pároló. Gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni benne az ételeket, ráadásul az összeszerelése és elmosása praktikus. Használatba vételével időt lehet spórolni, aminek nemcsak az anyuka, de a csöppség is örül majd.

A Philips Avent pároló sokban hozzájárul az egészséges főzésmód és táplálkozás kialakításához. Mivel a gőz alulról felfelé halad forralás nélkül, az élelem meg tud főni benne. Csendben dolgozik, így akár a csemete alvása alatt is elkészíthető a kívánt étek. A Philips Avent alkalmas gyümölcsök, zöldségek, húsok és halak elkészítésére. Miután az étel megpárolódott, lehet turmixolni azokat.