nagy flex korong
Vásárlás

Ipari gépek: a pótolhatatlan ütvecsavarozó gép

2020-03-10

Egy adott munka során, a flex csak annyit ér, amennyit a hozzá tartozó korong. A megfelelő tárcsa hiányában, ugye semmilyen feladatot nem lehet jól elvégezni. Komolyabb projektekhez a nagy flex korong elengedhetetlennek számít. A Bosch kellék biztosan beválik, hiszen ennek a gyártásakor a legkülönfélébb igényekre is figyeltek a szakemberek.

Ott van például az, hogy a nagy flex korong a vágás közben létrejövő igen magas hőmérsékletet csökkenteni tudja a speciális töltőanyagokkal és adalékanyagokkal, amik a tartozék szerves részét képezik, mint alapanyagok. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően, felületminőség érhető el, ami azt is jelenti, hogy mindig garantált a nagy flex korong tartóssága, még a legnehezebb munkáknál is.

Az eszköz mellett szól, hogy már nem tartalmaz vas-, kéntartalmú, és klórozott töltőanyagokat, nem úgy, mint a régebbi modellek vagy épp más márkájú termékek. A korong felépítésének fontos része az üvegszál háló. Ezzel még inkább adott a biztonságos munkavégzés, ugyanis a lekopott, letört kisebb darabkák nem fognak vágás közben szétrepülni.

Ha inox eszközök vágására kerül sor, csakis a Standard for Inox nagy flex korong jöhet szóba. Ez megbízható választás rozsdamentes anyagok megmunkálásához. Ugye a flex az ipari gépek hatalmas csoportjába tartozik, akárcsak sok egyéb eszköz. Egy másik jó példa a Bosch GDS 30 ütve-csavarozó gép. Mikor is lehet ezt használni, mire jó ez a masina?

Nos, az ipari gépek ezen modellje pótolhatatlan abban az esetben, amikor tehergépkocsik nagy csavarkötéseihez, építőgépekhez, haszongépjárművekhez, valamint a nehéziparban és a petrokémiai iparban szükséges csavarkötésekhez kell a profi szerszám. Az ipari gépek közül az ütvecsavarozó gép egyszerűen használható, hála a támasztótányéros kiegészítő fogantyúnak. Ezzel két helyzetben is lehet rögzíteni azt.

Hatalmas előnye, hogy garantált az alacsony visszaugró nyomatékú V-nútos ütőszerkezet, amivel ugye biztosított a hosszú élettartam is. Az ipari gépek kategóriájában, már ami az onlineszerszam.hu webboltot illeti, nem csupán ez a masina vehető meg, hanem sok egyéb elengedhetetlen gép is.