napelem rendszer telepítés
Szolgáltatás

Milyen lépésekből áll a napelem rendszer telepítése?

2023-01-28

Amennyiben komolyan foglalkoztatja az otthona napelemes rendszerrel való korszerűsítése, valószínűleg egy sor igencsak fontos kérdés fogalmazódik meg Önben, amire nyilván megbízható forrásból szeretne választ kapni. Nos, a napelem rendszer telepítés valóban komplex feladat, amit egy sor fontos lépés előz meg.

Először is, ki kell választani a szimpatikusnak vélt céget, akik a személyes konzultáció keretein belül nemcsak a telepítés helyszínét mérik fel, de a megrendelő személyes kéréseit is. Figyelem! Az a cég, amelyik mindennemű előzetes egyeztetés nélkül, azonnal az első megkeresés után végleges árajánlattal lép elő, nem jár el korrekten!

A konzultáció és az árajánlat készítés után, a napelem rendszer telepítése az engedélyek megszerzésével folytatódik. Ha zöldutat kapott a projekt, következhet a fizikai munka, a panelek felszerelése, illetve a próbaüzemmód. Ha minden sikeresen ment végbe, a napelem rendszer telepítésének utolsó lépéseként a kivitelező cég készre jelenti az adott rendszert az illetékes személyeknél.