nagytestű elektromos robogó
Szolgáltatás

A nagytestű elektromos robogó a futárokat is lenyűgözi

2023-01-28

Az elektromos közlekedés elkötelezett hívei körében, a Daytona márka elsöprő népszerűségnek örvend, persze nem véletlenül. A Daytona egyik legújabb modellje, az E-Viball a minőségi, minden szempontból megbízható nagytestű elektromos robogó remekbeszabott példája. A szóban forgó nagytestű elektromos robogó minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ami a saját kategóriája legjobbjai közé emeli ezt a kétségtelenül prémium modellt.

A kulcs nélkül kapcsolható e-robogó természetesen lopásgátlóval is fel van szerelve, a fokozott biztonság jegyében. Végsebessége 80 km/h feletti, fékrendszere a rendkívüli megbízhatóságról ismert CBS kialakítással rendelkezik.

A nagytestű elektromos robogó akkumulátora is szót érdemel. Az akkumulátor minőségi kialakításának és az ultramodern fejlesztéseknek köszönhetően, a motor egyetlen töltéssel akár 100 km-t is minden gond nélkül képes megtenni. A Delivery szettnek hála, a nagytestű elektromos robogó kényelmesen átalakítható praktikus munkaeszközzé a futároknak.