bababolt
Szolgáltatás

Mit hozzunk haza a bababoltból?

2023-01-27

Az új családtag érkezésekor több kérdést kell megfontolni, ami a ruhavásárlásra is igaz. Ebben az időszakban a bababolt az egyik kedvenc helyszínünk szokott lenni, ahol órákig tudunk nézelődni. De mit érdemes hazavinni? Összességében többféle ruházatra lesz szükség, többek között pelenkákra, hálóingekre, nadrágokra, ingekre és pulóverekre. Keressünk puha, lélegző anyagokat, amelyek könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak. Nagymennyiségű pelenka is kell, legyen szó akár eldobhatóról, akár moshatóról. Fontoljuk meg a különböző méretek vásárlását, mivel a pici elég gyorsan szokott növekedni.

A törlőkendők szintén elengedhetetlenek a rendetlenségek eltakarításához, akár pelenkával kapcsolatosak, akár nem, úgyhogy ez a bababolt egyik alapcikke szokott lenni. Ezután jöhetnek az étkezéshez szükséges kellékek, mivel szükségünk lehet cumisüvegre, tápszerre, cumira, műanyag pohárra, később pedig törésmentes tányérokra. Ha szoptatást tervezünk, akkor is szükség lesz szoptatós melltartóra és betétekre. A Pindurka Bababolt nagyszerű hely a megfelelő kiságy, lepedők és játékok kiválasztására is, valamint a legjobb babakocsi beszerzésére.

A tökéletes hálózsák az újszülöttek kedvence

Ne feledjük, a babák gyorsan nőnek, ezért nem biztos, hogy mindent egyszerre kell megvenni. Mindig jó ötlet más szülőkkel vagy barátokkal egyeztetni olyan tárgyakról, amelyeket már nem használnak és hajlandóak elajándékozni. Ettől függetlenül, a hálózsák kötelező darabnak számít, úgyhogy ezt mindenképpen szerezzük be a Pindurka Bababolt oldalán. Ez másik néven hordható takaró vagy egyfajta hálóruha lehet, amit a csecsemők alvás közben viselnek.

Úgy tervezték, hogy melegen és biztonságban tartsa a picit, ugyanakkor lehetővé teszi számára a szabad mozgást. A csecsemőket alvás közben nem szabad laza takarók alá tenni, mivel összegabalyodhatnak és megfulladhatnak, de a hálózsák kiküszöböli ezt a kockázatot. Úgy tervezték, hogy melegen tartsák a picit, ami különösen hideg időben lehet hasznos. Fontos megjegyezni, hogy a hálózsáknak mindig megfelelő méretűnek kell lennie.