öntöző telepítés
Szolgáltatás

Milyen lépések előzik meg az öntöző telepítést?

2022-07-02

Mielőtt valóban megkezdődhetne a locsolórendszer megépítése, még számos dolgot kell elintézni. Ugye az öntöző telepítés legelső lépése a kapcsolatfelvétel, amikor is a kliens egy megbízható céggel beszél a lehetőségekről. Ekkor általában az online árajánlat is elkészül, de csakis akkor, ha az ember által megadott adatokkal valóban dolgozni tud a szaki.

Nyilván, ha valaki saját maga szeretné elvégezni az öntöző telepítés projektet, akkor erre nincs szükség. Ami viszont ekkor is fontos, hogy egy jó helyen, profi webáruházban vásárolja meg a legszükségesebb termékeket és tartozékokat. Az ontozerendszered.hu csapata nagyon sok szeretettel vár minden érdeklődőt, és természetesen a kollégák díjmentesen segítenek kiválasztani a legfontosabb kiegészítőket.

Ha egy kertész végzi az építést, akkor a második lépés a felmérés. Van különbség a magyar fővárosban és a vidéken végzett öntöző telepítés között. Semminek sem örül jobban egy kertmester, mint annak, ha minden lényeges adatot egyből megkap. Olyan információkra van szüksége, amikkel dolgozni tud.

Egy vázlatterv is óriási segítség a számára. Ha ez meg van, akkor egy munkatárs a lehető leghamarabb tud adni egy időpontot, amikor ráér a helyszín megvizsgálására. Ezt követően végleges ajánlatot tud küldeni a munka minden részletéről. Amint elfogadta ezt a tulaj, kezdődhet a valódi öntöző telepítés.

Több mindentől függnek az öntözőrendszer telepítés árak

Látatlanban egyetlen kertész sem tudja megmondani, hogy mennyibe kerül a telepítés. Csak a terület nagysága vagy a zónák száma alapján az öntözőrendszer telepítés árak megszabása nagy hiba. Miért? Mert könnyen megeshet, hogy egy két zónával rendelkező szerkezet jóval drágább, mint egy négy zónás.

Arra is van példa, hogy egy 80 m2-es kert locsolása többe kerül, mint egy 150 négyzetméteresé. Világos tehát, hogy az öntözőrendszer telepítés árak sok mindentől függnek. Csakis a felmérést követően tud adni egy ajánlatot minden profi kertész. Mivel a kertek nem egyformák, és sok különböző tényező határozza meg az automata öntözés végső árát, ezért nem lehet megmondani látatlanban.