jelly belly beanboozled
Vásárlás

Jelly Belly Beanboozled kicsiknek, nagyoknak

2022-07-02

Különleges ízeket mindenki szívesen kóstol meg és ha ezt egy szórakoztató játék keretein belül teheti, az még inkább emeli az élményt. A furcsa ízek játékának is nevezhető a Jelly Belly Beanboozled, aminek dobozában vegyesen találhatóak kellemes és bizarr ízű cukorkák, ráadásul ezeket csak íz alapján lehet megkülönböztetni egymástól.

Ezeket egy pörgetős játék segítségével lehet kiválasztani, így óriási szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyerekzsúrról sem is hiányozhat a Jelly Belly Beanboozled, mert az ezzel való játék a kicsik remek szórakozását és csengő kacagását eredményezi. A vidámság tehát biztosított ott, ahol ez a játék a főszereplő, ezért érdemes beszerezni. Jelly Belly Beanboozled kedvező anyagi feltételek mellett vásárolható a lifetrend.hu webshopból.

Minden összejövetelre kellemes, édes meglepetést hoz. Jó móka, mert sohasem tudhatjuk, hogy a zselék közül milyen ízű akad a kezünkbe. Megéri elővenni a Jelly Belly Beanboozled dobozt akkor is, ha vendégek érkeznek a házhoz.