párnás kávéfőző
Vásárlás

Miért optimális a párnás kávéfőző?

2021-10-11

Nagyon sokféleképpen lehet a kávét elkészíteni, de ahhoz, hogy egy jó feketét tudjunk előállítani, odafigyelésre, pontosságra és tapasztalatra egyaránt szükség van.

Bosszantó, ha egyik nap erősebbre, a másnap gyengébbre sikerül a reggeli frissítő ital, de ez egyszerűen kiküszöbölhető a párnás kávéfőző alkalmazásával. Ezzel mindig egységes, kiváló minőségű feketét tudunk főzni. Voltaképpen a kávépárna az 1970-es évek elején született, ennek az olcsóbb és gyengébb változata terjedt el Magyarországon egy időben, ám jelenleg már kapható olyan termék is, ami még az eredeti receptúrát is túlszárnyalja.

A párnás kávéfőző egyik hatalmas előnye az állandóság, mivel kizárja az egyéni különbségeket a kávénál. Ugyanaz a mennyiségű őrlemény, állandó nyomású és hőmérsékletű víz a fekete alapanyaga. A környezettudatosan élők körében is rendkívül populáris a párnás kávéfőző, mert nem sújtja műanyag kapszulákkal a környezetet. A modern típusok esetében igen ritka a meghibásodási ráta is, ami fontos szempont a választásnál.