djeco kártya
Vásárlás

Djeco kártya, ami összefogásra nevel

2021-10-16

A francia Djeco játékgyártó cég igyekszik mindig valamilyen különleges és izgalmas termékkel meglepni a játékos kedvű gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A Djeco kártya az egyedi rajzaival, érdekes játékszabályaival a család egyik kedvence lehet.

A legtöbb kártyajáték már kissé unalmasnak tűnhet, hiszen a szabályok, a menetük már közismert, nem tartogatnak semmilyen meglepetést. A játékosok általában egymás ellen játszanak, így mindig van győztes és vesztes. A Djeco más koncepció alapján működő terméket dobott a piacra. Az aranyos grafikákkal díszített Djeco kártya 5-10 éves gyerekeknek úgy működik, hogy a játékosok nem egymás ellen, hanem a játékban szereplő kártyákon lévő ellenfelek ellen játszanak. 7 állat családot kell biztonságba juttatni összefogással.

Mindenki győztes, persze ha sikerül, viszont senki sem nyer, ha ez nem sikerül. Tehát az együttműködés képességére tanít, valamint a szabályok betartására. Nagyon szórakoztató és kedves játék a család valamennyi tagjának. A hosszú téli estéken nagyon jól jön.