Grundfos szivattyú
Vásárlás

Megbízhatóan működik a Grundfos szivattyú

2022-04-29

A ház körül gyakran van szükség szivattyú munkájára és ilyenkor érdemes a lehető legjobb minőségűt választani, mert csak az működik hosszútávon problémák nélkül. Remek választás a Grundfos szivattyú, egy igazán márkás, megbízható működéséről híres gépezet.

Ezeknek a szerkentyűknek a története 1945-ben kezdődött, amikor a cégalapító elektromos szivattyút keresett egy megrendeléséhez, de nem talált megfelelőt, ezért elhatározta, hogy saját maga épít egyet. Ez csak a következő évben, vagyis 1946-ban készült el, a neve pedig Foss 1 lett. A típus egy 7 méter önfelszívó képességű vízellátó Grundfos szivattyú volt, amiből összesen 26 darab kelt el.

Természetesen, azóta folyton fejlődött a technológia és ma már számtalan különböző teljesítményű készülékek fedezhetőek fel a piacon. A márka a szakemberek körében igen népszerű, annak köszönhetően, hogy erős és jól működő szivattyúkat gyárt. Nagyon jó döntés a Grundfos szivattyú, amit sok évig használhat, akár több generáció is, mert nem okoz csalódást.