lábbal hajtós bicikli
Vásárlás

Lábbal hajtós bicikli hosszú családi sétákhoz

2021-02-28

Tavasszal mindenki szívesebben megy ki a szabadba. A napsütés és a meleg kicsiket, nagyokat egyaránt vonz, így nem ritkák a családi séták, kirándulások sem. Ugyanakkor, ha a gyerkőc már nem akar babakocsival utazni, akkor feltétlenül kelleni fog valami más alternatíva, például egy lábbal hajtós bicikli, különben igen terhesek lehetnek ezek az alkalmak.

Mégpedig a szülőknek, akik előbb vagy utóbb az ölükben, nyakukban kell majd vinniük őt. Az említett lábbal hajtós bicikli tökéletes megoldást kínál erre a helyzetre, hiszen már a 1,5-2 évesek is tudják használni. Ezzel képesek egyedül haladni, ráadásul valósággal imádják az ilyen jellegű járgányokat.

Még akkor is fülig ér a mosolyuk, amikor gyalog már rég elfáradtak volna, így a szülőnek is megkönnyíti a dolgát. A lábbal hajtós bicikli jelenlétében nyugodtan el lehet menni a távolabbi játszótérre, parkba is, mert nem kell cserébe ők sem extra energiákat mozgósítsanak. Élvezhetik a napsugarak simogatását, csodálhatják az ébredező természetet, miközben a lurkó ott gurul folyamatosan mellettük, előttük.