klíma beszerelés
Szolgáltatás

A klíma beszerelés szabályai: nem mindegy hogyan zajlik

2021-02-25

A lakás kellemes hőmérséklete az egyik olyan tényező, ami biztosítja számunkra a komfortot, ezért nagyon sokan döntenek egy klíma berendezés megvásárlása mellett. Azért nem a hagyományos üzletekből szerzik be a legtöbben a készüléket, mert akkor a beszerelés problémája a nyakukba szakad.

Egy klíma szakszerű felszerelése komoly feladat, ezért is annyira fontos, hogy megfelelő szakembert találjon. Érdemes olyan cégtől megvenni a berendezést, aminek tapasztalt munkatársai be is szerelik azt. De nemcsak ezt a segítséget nyújtják a cascadeklima.hu weboldalon megismerhető vállalkozás munkatársai, hanem kiváló színvonalat képviselő termékekkel is várják az érdeklődőket.

Már a kezdetben segítenek kiválasztani a legjobban megfelelő légkondicionálót, figyelembe véve az ingatlan és a helyiségek paramétereit, illetve a vásárló igényeit. Így biztosan olyan gépezet kerül megvásárlásra, amelyik maximálisan megfelel minden elvárásnak. Ebben a fázisban nem csupán az igények a mérvadóak, mert az ár/érték arány ugyanolyan fontos. Aztán amikor megvan a minden szempontból megfelelő berendezés, akkor kezdődhet a beszerelés. A kiszállítás után a kültéri egység elhelyezésével kezdődik a folyamat, ami sokszor nagy akadályokba ütközik, például többemeletes panellakások esetében. A szakembereknek azonban nem jelent nehézséget az sem, ha éppen a sokadik emeleten kell dolgozniuk.

A készülék beltéri egységben történő elhelyezése előtt ki kell választani a legjobb helyet, a huzatmentes, kényelmes és főképpen hatékony klimatizálás érdekében. Mindenben a legnagyobb segítséget nyújtják a szerelők és a Cascade klíma valamelyik típusa hosszú éveken keresztül biztosítani fogja az otthonában a kellemes hőmérsékletet.

A cég bízik a Cascade prémium berendezések minőségében olyannyira, hogy 2021. augusztus 31-ig 10 év jótállást vállalnak magas oldalfali monosplit és multisplit készülékekre. Ezek a gépezetek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is, így tartósan biztosítanak kiemelkedő komfortérzetet.