led távfényszóró
Vásárlás

Kiváló teljesítménnyel bír a LED távfényszóró

2021-04-07

A munka nem érhet véget a naplemente után sem. Talán ez néhány embernek furcsán hangzik, ugyanakkor vannak olyan szakterületek, amelyek megkívánják az éjszakai műszakot. A LED távfényszóró szerencsére hatalmas teret tud bevilágítani és mindezt kellő hatékonysággal. Természetesen az, hogy mennyire nagy ezeknek a készülékeknek a fénye, az a teljesítménytől függ, ugyanakkor a gyártók tisztában vannak a felhasználói igények sokszínűségével, ezért többfélét dobnak piacra.

A LED távfényszóró gyártásával több cég foglalkozik Európában, de a BelCar webshopjában például a WAS márka produktumaival találkozhatnak az érdeklődők. A telepítés a legtöbb típus esetében nagyon egyszerű, mivel a rögzítés flexibilis. A LED távfényszóró egyes verziói személygépkocsikra is felszerelhetőek, de ezeket jellemzően nagyobb munkagépekre szokták felapplikálni.

A fényesség erősségét LUMEN-ben mérik, ezért, ha minél nagyobb teljesítményű LED távfényszóró beszerzése a cél, akkor válassza ki azt a típust, amelyik a legmagasabb számmal van megjelölve!