védőkesztyűk
Vásárlás

A védőkesztyűk változatai sokfélék

2021-04-06

A termékeknek több variációja létezik és mind más-más munkaterületre felel meg. A védőkesztyűk arra szolgálnak, hogy megóvják a kezeit a különböző sérülésektől, amelyek akár maradandóak is lehetnek. Méretben, színben, kialakításban és anyagban eltérőek lehetnek. A termékeknek meg kell felelniük a szabványoknak.

Rendelkezniük kell kopásálló tulajdonsággal, mivel nem egyszeri használatra tervezik. Szúrás és vágás elleni védelemmel is kell bírjanak. A követelményeket még sokáig lehetne sorolni. A védőkesztyűk használata kötelező bizonyos munkaterületeken. A kiválasztásuk történjen úgy, hogy milyen problémákkal néz szembe a munkahelyén.

Fizikai munkához általában bőrt használnak, amíg a vízzel való érintkezéshez vízzáró gumi javasolt. Tehát az anyagát leginkább a körülmények határozzák meg. A veszélyes anyagokkal dolgozók is találnak az áruházakban a munkájukhoz megfelelő darabokat, amivel megakadályozzák a vegyi anyagok áthatolását. Azok a védőkesztyűk felelnek meg ezen a téren a szabványoknak, amelyek legalább 60 percig bírják a strapát.