DD Step bakancs
Vásárlás

DD Step bakancs a hideg napokra

2021-04-03

A gyermekek egyetlen szempillantás alatt képesek a legnagyobb tócsába belelépni, boldogan topogni abban, a legtöbb esetben pedig azonnal átázik a cipőjük és haza kell menni cserélni. Ez azonban nem fordulhat elő, ha egy vízzáró réteggel kezelt DD Step bakancs van a kicsi lábán. Persze ez a jelleg csak egy, a gyártó által előállított gyereklábbelik sok jó tulajdonsága közül, meg kell említeni a kényelmet, valamint a kedves designt is.

A levendulagyerekcipo.hu webáruház kínálatában helyet kapott például a kisfiúknak való szürke, traktoros, bundás, vízzáró rétegű DD Step bakancs, aminek olyan kiváló a kialakítása, hogy a kis örökmozgó nyugodtan szaladgálhat benne, mert a lábai nem fognak fázni.

Nagyon furcsa mostanában az időjárás is, egyik nap még csizmát kell húzni, másnap viszont már a papucs is elég volna. A hidegebb napokon jó, ha a gyerek lábát egy minőségi DD Step bakancs védi, ezért érdemes beszerezni neki. Egyáltalán nem magasak a lábbeli árak a webshopban, győződjön meg Ön is erről!