Számlacsomag
Szolgáltatás

Ilyen különbségek is lehetnek a lakossági bankszámlacsomagok között

2020-10-01

Manapság már nagyon sokféle lehetőség közül választhatunk, amikor bankszámlát szeretnénk nyitni. Még csak be sem kell fáradnunk az adott pénzintézetbe, hiszen az online ügyintézés ezt a terhet is leveszi a vállunkról. Viszont, amire figyelnünk kell, hogy a rengeteg ajánlat közül melyikre esik a választás. Mindig alaposan mérje fel, hogy melyik számlacsomaggal járna a legjobban! A weboldalon pontos leírást találhatunk azzal kapcsolatban, hogy a különféle csomagok milyen előnyökkel járnak, továbbá a számlanyitás feltételeivel is megismerkedhetünk.

A belföldi átutalások tekintetében egyértelműen a Gránit Bajnok Plusz számít ideálisnak, hiszen teljesen ingyenes tranzakciókra van kiélezve. Továbbá olyan extra szolgáltatásokat is kapunk, mint az ingyenes iSMS-ek, amelyek tartalmaznak minden adatot a tranzakciókkal kapcsolatban. A Bajnok Plusz csomag részét képezi még az eBank, NetBank, TeleBank és a VideóBank, amelyeknek a díja nem több, mint kereken 0 Ft.

A Gránit Bajnok is népszerűnek számít az ügyfelek körében, hiszen kedvezményes díjjak mellett intézhetik a belföldi Forint alapú átutalásokat. A Gránit természetesen a biztonságról sem feledkezett meg. Ha elveszítenénk a bankkártyát, akkor az app-on keresztül, egyetlen gombnyomással limitálhatjuk vagy zárolhatjuk azt. Ezen kívül, a kínálatban szerepel még a Digitális Plusz, a Digitális, a Sztár és a Hello Gránit számlacsomag.

Mindegyik egyedi opciókat kínál, amelyekkel egy teljesen személyre szabott csomag boldog tulajdonosai lehetünk. Ha mindez még nem lenne elég meggyőző, akkor csak gondoljuk végig, hogy az online számlacsomag igénylés után a végrehajtható tranzakciók mennyivel egyszerűbben megoldhatóak. Nem beszélve arról, hogy mindezért rendkívül alacsony díjakat kell fizetnünk. Nincs másra szükségünk, mint egy okostelefonra és stabil internetkapcsolatra. Ennyi kell a számlanyitási folyamathoz, ami videohíváson keresztül megvalósítható és nem vesz több időt igénybe néhány percnél. A videóhívásra egyébként az azonosítás miatt van szükség.