fog implantátum
Szolgáltatás

Ne féljünk a fog implantátumtól!

2020-09-29

Nem állítunk azzal valótlant, ha kijelentjük, ritka, mint a fehér holló az a személy, aki önként és dalolva látogatja meg a szájsebészeti rendelőt. Sőt, sokan vannak, akik inkább nap-nap után tűrik a kínzó fájdalmat, a még erőteljesebb gyötrelemtől való félelmükben. Érdemes tisztázni, miszerint a fog implantátum beültetése nem jár minden esetben fájdalommal, sőt, a szóban forgó kezelés gyors, hatékony, az eredményei pedig magukért beszélnek.

A modern kori technológia rohamos fejlődésének köszönhetjük ezt az innovatív módszert, aminek a neve röviden IHDE eljárás. A technikának hála, akár 72 óra leforgása alatt kiépíthető a teljes fogsor, méghozzá fájdalom nélkül.

Azok a páciensek, akiknek volt szerencséjük az IHDE fog implantátumhoz, csak szuperlatívuszokban nyilatkoznak a kezelésről, aminek a fő oka talán az, hogy a beépített egységek azonnal terhelhetőek és a minőségükre sem lehet panasz. További felvilágosításért keresse Dr. Kelemen Pált és mély szakmai tapasztalattal rendelkező csapatát!