használtautó átvizsgálás helyszínen
Szolgáltatás

Használtautó átvizsgálás helyszínen rugalmasan és precízen

2020-10-02

Amikor használtautó vásárlásra kerül sor, gyorsan és lehetőség szerint a helyszínen kell elvégezni az állapotfelmérést. A használtautó átvizsgálás helyszínen, szakértők által lehetséges Budapesten és körzetében, valamint Bács-Kiskun és Pest megyékben. Az egész nagyon egyszerűen működik.

Rá kell keresni az autoallapot.hu weboldalra, itt megkeressük az elérhetőségeket, időpontot egyeztetünk és több dolgunk nincs. A vállalkozás munkatársai független felmérést végeznek a gépkocsi állapotáról az ügyfél által választott helyen. A használtautó átvizsgálás helyszínen nem igényli az ügyfél személyes jelenlétét, a szakemberek a vizsgálatot nélküle is elvégzik.

A minőségi, a lehető legnagyobb részletességgel történő munkát fényképekkel dokumentálják. A használtautó átvizsgálás helyszínen így valóban precízen, rugalmasan és nem utolsósorban részletesen zajlik. Amennyiben a megrendelő online ügyintézést igényel, a vállalkozás azt is maradéktalanul teljesíti a rendeléstől a vizsgálati riport átvételéig.