vércsoport teszt
Vásárlás

Pontos vércsoport teszt néhány perc alatt

2020-10-04

Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon gyorsan meg kell határozni az ember vérének típusát. Erre a célra lett létrehozva a speciális vércsoport teszt, ami segít a vércsoport megismerésében az eritrocitákban található antigének alapján. A felnőttek vércsoportja az élet során nem változik és ugyanaz marad, mint gyermekkorban. A gyermek vércsoportjának és Rh faktorának meghatározása szükségszerű, mivel az életben különböző szituációk fordulhatnak elő, amikor fontos ennek az információnak az ismerete.

Összesen 4 vértípus létezik, valamint pozitív és negatív Rh faktorok. A vércsoport teszt ára meglehetősen megfizethető és sokkal olcsóbb, mint ezt az információt egy fizetett magánklinikán megtudni. A vértípus gyors és pontos meghatározásának képessége fontos a vészhelyzetekben is, mivel a nagymennyiségű inkompatibilitás vérátömlesztés növeli a beteg halálának kockázatát. Az elemzéshez, aminek időtartama 30 másodperctől 2 percig tarthat, csupán 1-2 csepp minta is elegendő. Az ilyen vércsoport teszt nagyon pontos és megbízható.

Egyre fejlettebbek a biorezonanciás készülékek

A modern digitális technológiáknak köszönhetően, a korszerű terápiákban használt eszközök igazi miniatűr számítógépekké váltak. Az újgenerációs biorezonanciás készülék számos előnnyel és új funkcióval bővült. A berendezés funkcionalitása nőtt, a mérete és a tömege viszont csökkent a korábbi modellekhez képest. A fejlett operációs rendszer sokkal könnyebbé és kényelmesebbé tette az eszköz kezelését. Az USB kimenetek lehetővé teszik a biorezonanciás készülék csatlakoztatását a számítógéphez és más eszközökhöz.

A kiterjedt memóriának köszönhetően, rengeteg kezelési programot lehet letölteni. A különböző betegségek esetén eltérő frekvenciájú elektromágneses mezőket alkalmaznak a kezeléshez, ezért minden esetben nagyon fontos kiválasztani a megfelelőt. A technológiák nem állnak meg, ami azt jelenti, hogy a jövőben valószínűleg a biorezonanciás készülék még újabb modelljei jelennek meg, amelyek még kényelmesebbek, funkcionálisabbak és hatékonyabbak lesznek.