férfi dezodor
Vásárlás

Fújós vagy golyós férfi dezodor?

2020-07-23

A nyári hónapok rengeteg izgalmas élménnyel gazdagítanak minket, azonban a könnyen megizzadók élettét nagyban megnehezíthetik. Főként a férfi dezodor kérdésben szokott nagy vita lenni, hiszen van, aki a természetességre hivatkozva meghagyja a szőrzetét a hónalján.

Az izzadsággátlókat figyelembe véve pedig két nagy kategória versenyez egymással, mióta világ a világ, méghozzá a golyós és a fújós. Van, aki az elsőre esküszik, mások viszont a másodikra. Ennek főleg az lehet az oka, hogy mind a kettő remekül teljesít, csak éppen használati különbség van köztük. Alapvetően a fújós férfi dezodor illata sokkal tartósabb, mint a vetélytársáé. Viszont, talán a hatása egy kissé rövidebb, természetesen le kell szögeznünk, hogy ez nagyban függ a kiválasztott márkától.

A tapasztalatok alapján pedig azt mondhatjuk el, hogy a szőrtelen felületen a spray jobban tud érvényesülni. A golyós férfi dezodor pedig inkább azoknak nyeri el a tetszésüket, akik teljesen és egész napos védelemre vágynak az izzadsággal szemben.