castrol motorolaj
Vásárlás

Jó választás a Castrol motorolaj

2020-07-24

Autószerelő műhelyekbe bizonyos időközönként el szokták vinni a tulajdonosok a járműveket motorolaj cserére, hiszen ez nagyon fontos a gépkocsi tökéletes működéséhez. Érdemes a legjobb minőséget választani. A Castrol motorolaj nagyon népszerű, köszönhetően a magas minőségének.

Például a hungarolube.hu webáruház kínálatában szereplő Edge Titanium LL 5W30, 4 literes kiszerelésű Castrol motorolaj rendkívül optimális áron vásárolható meg. Az Edge 5W30 használatát a Castrol korszerű technológiája a VW csoport gyártmányainak széles körében lehetővé teszi. Kivételes motortisztaságot és megnyugtató kopással szembeni védelmet biztosít a Castrol motorolaj, a FSI és TDI motorokban egyaránt. Még a legszigorúbb VW teszteknek is tökéletesen megfelel.

A FSI motorok kritikus szeleptartományában is megelőzi a lerakódások kialakulását. Ideális megoldást jelent a gépkocsi védelmére. A gondos autósok minden esetben ezt választják. A Castrol motorolaj megrendelése csupán néhány kattintásba kerül, ennek nyomán pedig hamar lezajlik a kiszállítása.