irodakonténer ár
Szolgáltatás

Kedvezőnek számít az irodakonténer ár

2020-07-21

Egészen alacsonyan tarthatóak a költségek a konténerből épült irodák esetében, viszont a minőségről sem kell lemondani. Az irodakonténer ár jóval alacsonyabb, mint egy klasszikus irodaház esetében.

Akár ideiglenes megoldásként is alkalmazható. Ehhez nem kell mást tennünk, mint árajánlatot kérni a GST Group Kft. csapatától. Nincsenek utólagos rejtett költségek, hiszen a moduláris kialakításnak és kivitelnek köszönhetően, minden előre meghatározható.

Ezáltal az ügyfél pontosan tudni fogja, hogy mekkora tőkével kell rendelkeznie egy ilyen megrendelés esetén. Az irodakonténer ár magába foglalja a víz és az elektromos rendszer teljes kialakítását, illetve a klimatizálást, sőt, még a burkolást és szigetelést is.

A különféle egyedi igények természetesen növelhetik az irodakonténer árát, ezért lényeges ezeket minden megrendelés alkalmával előzőleg közölni a kivitelezővel. A költségeket tekintve, az irodakonténer ár felettébb gazdaságosnak számít, a hagyományos módszerekkel ellentétben. Ráadásul tartósság szempontjából is kimondottan jól teljesítenek.