kecsketejes szappan
Vásárlás

Csodákat tesz a kecsketejes szappan

2020-06-06

Nemcsak a tinédzserek küszködnek sok esetben mitesszeres bőrrel, hanem bizony a felnőttek is. Ezzel a problémával pedig muszáj kezdeni valamit! Egy arctisztító kecsketejes szappan csodákat tehet, hiszen kíméletesen tisztítja és ápolja a problémás felületet. A vitalis-szappan.hu webáruházban kapható termék sok kiváló, természetes alapanyagot tartalmaz.

Először is, kókusz-, ricinus- és extra szűz olívaolaj található az összetevői között, aztán rózsaszín kozmetikai agyag, ami mélyen tisztítja a bőr pórusait, regenerálja, méregteleníti, valamint feszesíti azt. Ez a kecsketejes szappan hidratál, ránctalanít és regenerál is, a benne fellelhető Q10 koenzim felelős a bőr folyamatos megújulásáért.

Érzékeny, száraz felhámra optimális és nemcsak az arcra használható, hanem tetőtől-talpig napi rendszerességgel. A kecsketejes szappan levendula és rózsamuskátli illóolajt is tartalmaz, úgyhogy az illata szintén csodálatos. De a felsoroltakon kívül, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása is van. Mondjon nemet a mitesszeres gondokra a kecsketejes szappan támogatásával!