USA nyugati part
Szolgáltatás

Az USA nyugati part lenyűgöző tájai

2022-01-21

Amerikába tett látogatás teljesen új kapukat nyit meg mindenki előtt a felfedezések terén. Az USA nyugati part olyan csodákat rejt magában, mint a napfényes Los Angeles vagy az örökké pezsgő Las Vegas. Aki pedig a nemzeti parkok szerelmese, annak kitűnő lehetőség az Amerika Neked szervezésében induló 17 napos National Parks Grand Tour, aminek során Kalifornia, Arizona, Utah és Nevada legszebb részeit tekinthetjük meg.

Az USA nyugati partján fekvő monumentális nemzeti parkok jellemzően magasabban helyezkednek el a tengerszinttől, így nyáron nem forrósodnak fel nagymértékben, télen viszont gyakrabban fordul elő havazás. A Death Valley lehengerlő homokdűnéi szinte földöntúli képet festenek a lenyugvó Nap fényében. Az USA nyugati part egyik gyöngyszeme a Monument Valley, ami hamisítatlan western hangulattal vár minket. Igényes szállásokon pihenhetjük ki magunkat, amelyek remek elhelyezkedéssel rendelkeznek, több helyen pedig fenséges reggelivel egészül ki a szolgáltatás a szállóvendégek örömére.

Az amerikaneked.com élményeket képvisel

Kalifornia strandjai szinte a trópusokat idézik és az állam egyik legpezsdítőbb gyöngyszeme, a turisták körében kedvelt Los Angeles, valamint annak külvárosi részei egyaránt időtlen értékeket képviselnek. Az amerikaneked.com ezt a kincset igyekszik megismertetni másokkal. Az utazási tanácsadással foglakozó csapat elsődleges célja, hogy valódi élményekhez segítse hozzá a kontinensre látogatókat. Mindez a szemlélet visszatükröződik az amerikaneked.com weboldalon. A csapat a California Dream utazási csomag révén ígéretet tesz rá, hogy végigkalauzol minket az állam leggyönyörűbb részein.

A lenyűgöző Sierra Nevada nyugati oldalán elterülő Yosemine Nemzeti Park eszményi hegycsúcsokkal, vízesésekkel és óriási fákkal csalogat minket magához. Az amerikaneked.com igény szerint izgalmas túrákat is szervez számunkra. San Diegoban, a legrégebbi kaliforniai városban megcsodálhatjuk a spanyol koloniális építészeti remekeket és a híres Balboa Parkot, de felfedezhetjük a SeaWorld egyedi világát is.