barber shop
Szolgáltatás

Mióta van ilyen sok barber shop Budapesten?

2022-01-08

Egyre többet hallani mostanság a borbély szalonok szolgáltatásairól, amik kétség kívül felülmúlják a sima fodrászatok által nyújtott hajvágási és szakálligazítási opciókat. Manapság rengeteg barber shop van Budapesten. Sokakat pedig az arra sarkall, hogy esélyt adjanak egynek, kipróbálják a szolgáltatásokat és megtapasztalják, hogy miben is jobb ez egy sima fodrászatnál.

De valóban jobb ez? Miben is nyújt többet? Miben más? Nos, tény és való, hogy a borbély szalonban a magas minőség és szakértelem van az első helyen, már ami a férfi szakálligazítást és hajvágást illeti. Egy igen ismert hely a magyar fővárosban az A76, ahol bármilyen szolgáltatás egy alapos konzultációval kezdődik.

Ha pontosan tudja az ügyfél, hogy mit akar, miért tért be ide, akkor rövidre fogják a borbélyok a beszélgetést, és egyből neki is látnak a munkának, talán egy pár tippet és tanácsot adva, hogy mégis hogyan lesz az adott kérésből még jobb a végeredmény. Akkor sincs baj, ha valaki nem tudja, mit akar, de mégis szeretne újítani.

Ekkor tudnak csak igazán segíteni a szakértők, hiszen kiválaszthatják a fej- és arcformához leginkább illeszkedő frizurát. A konzultáció során a két fél megbeszéli, hogy oldalt és felül milyen hosszú legyen, honnan szeretné az úriember az átmenetet, felül oldalra, hátra vagy előre fésülve legyen-e a végén a frizura, illetve legyen-e benne elválasztás, kér-e kontúrt.

Igény szerint sok más kérdésre is választ kaphat az ember. Biztosra veheti minden kliens, hogy az A76-nál a frizura jelenti a férfi megjelenés fontos tartozékát és a szakemberek mindent megtesznek azért, hogy a végeredmény valóban sikeres legyen. Nem feledkeznek meg a hajmosás fontosságáról sem a borbélyok.

A vágás előtt és után is teljesen alapszolgáltatásnak számít ez, mint ahogyan a magas minőségű wax-ok, pomádék, és lakk-ok használata is, amikkel a frizurát a végén rögzítik. A vágásnál pedig megfigyelhető, hogy mennyire szakavatottak a borbélyok és milyen technikásak, mennyire értenek a szakmájukhoz. A sima fodrásznál jóval profibbak itt, és olyan élményt garantálnak, amihez eddig foghatót nem tapasztalt az, aki még soha nem volt ilyen helyen.